Nieuwsflits: dit blog krijgt een spin-off!

Vanaf vandaag op Scilogs: Material Girl.

Vanaf vandaag verschijnt een selectie van mijn blogposts ook op Scilogs, een groepsblog over wetenschap van Eos, Psyche&Brein en de Nederlandstalige editie van Scientific American. Daar schrijf ik onder de naam Material Girl. Nee, ik out me niet als Madonna-fan, maar wel als materiaalfysica. Het plan is om een aantal bijdragen te schrijven over mijn tijd in het materiaalonderzoek. Je mag hier dus weldra stukken verwachten over mijn favoriete vaste stof: diamant.

Aangezien het materialisme tevens een filosofische stroming is, leent die blognaam zich ook prima om over wetenschapsfilosofie te schrijven. Hier verandert er niets: ik blijf gewoon schrijven over alles wat ik interessant vind.

Gelijkaardige berichten:

Facebooktwitterredditpinteresttumblrmail

1 Reactie

  1. Pingback: Nieuwsflits: Column in Eos » Sylvia's blog

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

28 + = 35