Welkom, kleine jongen!

Fragment van het geboortekaartje.Het was hier even stil, maar je weet: geen nieuws is goed nieuws – heel goed nieuws, in dit geval. Precies een week geleden ben ik bevallen van een gezond jongetje. Hij is heel lief en geduldig met zijn ouders. Wij zitten hier dus blij en trots te zijn met ons eerste kindje. :-)

Hij is superschattig en zou de aaibaarheidsfactor van dit blog een stevige boost kunnen geven, maar ik heb besloten om geen foto’s van hem online te zetten. Kleine kinderen worden immers groot en dan moeten ze zelf kunnen beslissen over wat ze openbaar willen maken over zichzelf en wat niet. Ook zijn naam blijft hier onvermeld. Op het plaatje hiernaast zie je wel een fragment van het geboortekaartje.

Natuurlijk is ons kindje deze dagen nooit ver weg uit mijn gedachten. Het zou dus kunnen dat de eerstvolgende berichten wel iets met baby’s te maken hebben… Ik was voor zijn geboorte al van plan om iets te schrijven over wetenschappelijke feitjes die ik heb bijgeleerd tijdens mijn zwangerschap, dus dat zie je hier de komende dagen verschijnen.

Gelijkaardige berichten:

Facebooktwitterredditpinteresttumblrmail

3 Reacties

  1. Pingback: Intussen, achter de schermen… » Sylvia's blog

  2. Pingback: Super-regenboog » Sylvia's blog

  3. Pingback: Jaaroverzicht 2012 » Sylvia's blog

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

5 × 4 =