Herfstboog

Op de radio hoor ik dat Philippe Gilbert een boek op de markt heeft dat “Mijn regenboogseizoen” heet. De titel verwijst naar de regenboogtrui, die Philippe als wereldkampioen wielrennen een jaar mag dragen. De kleuren op de regenboogtrui zijn blauw, rood, zwart, geel en groen. Ze komen dus geenszins overeen met de traditionele regenboogkleuren, te onthouden met het ezelsbruggetje ‘roggbiv’: rood, oranje, geel, groen, blauw, indigo en violet. Toch doet dit radiobericht mij denken aan de foto die ik vorige maand maakte van een regenboog.

Regenboog in november.

Regenboog in november.

Want de herfst is natuurlijk hét regenboogseizoen bij uitstek; daar kan de (wieler-)zomer gewoon niet aan tippen. ;-)

Gelijkaardige berichten:

Facebooktwitterredditpinteresttumblrmail

2 Reacties

  1. PJ Swinkels

    Je blog is voorlopig een geweldige inspiratiebron. Ik raak niet uitgelezen hier, en ik heb je eindwerk nog niet eens gedownload. Dat wordt wat. Nou ja, binnenkort is het kerstvakantie …

    Ook ik heb iets met regenbogen:

    http://www.123website.be/De-Winkel-van-Swinkels/132827700

    Reageren
  2. Pingback: Super-regenboog » Sylvia's blog

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

8 × 1 =