Nieuwsflits: Column in Eos

Eos. (Bron afbeelding: http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/6/64/Eos.jpg)Vandaag viel het maart-nummer van Eos in de bus. Daarin staat natuurlijk een heleboel wetenschapsnieuws, maar ook een column van mij. De rubriek heet “Scherp gesteld” en wordt afwisselend geschreven door drie columnisten: Marleen Finoulst, Hans van Maanen en ik. Ik mag mijn bijdragen ook op mijn blog plaatsen, dus ik heb alvast een nieuwe rubriek aangemaakt (Eos-column).

Het omgekeerde was trouwens vorig jaar al eens gebeurd: het blogstukje “Zwemmen tussen regenbogen“, dat ik ook op het Eos-blogportaal SciLogs had gezet (zie eerdere nieuwsflits), werd opgenomen in het zomernummer van Eos. Maar een echte column – tekst zonder plaatjes erbij of links erin – dat is toch weer eens iets anders. :-)

Gelijkaardige berichten:

Facebooktwitterredditpinteresttumblrmail

5 Reacties

 1. PJ Swinkels

  En we moeten zeker eerst de Eos kopen om hier de tekst te kunnen lezen? Echte afzetters zijn het, die natuurkundigen.

  Reageren
 2. Sylvia Wenmackers (Auteur bericht)

  Nee hoor, je wordt hier op je wenken bediend: zie volgend stukje. :-)

  Reageren
 3. PJ Swinkels

  Je bent een engel (maar getuige de afbeelding schijn je dat zelf te weten)

  Reageren
 4. Sylvia Wenmackers (Auteur bericht)

  Ik bén Eos niet, hè, ik beeld haar alleen maar af. ;-)

  Reageren
 5. Pingback: Jaaroverzicht 2013 » Sylvia's blog

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 × = 12