Win een boek!

Ik geef een examplaar weg van het gloednieuwe boek Inception & Philosophy, waarvoor ik het eerste hoofdstuk schreef.Maak kans op een gratis exemplaar van “Inception and philosophy” door een reactie achter te laten onder dit bericht.

Zoals ik eerder al liet weten, heb ik het eerste hoofdstuk geschreven voor het boek “Inception and philosophy“. Intussen heeft ook mijn suggestie voor de ondertitel, “Ideas to die for“, de kaft gehaald. :-) Het boek is nu verschenen bij uitgeverij Open Court en is te koop als paperback en als e-book. Mooi meegenomen: omdat mijn hoofdstuk helemaal vooraan staat, kun je bijna alle pagina’s ervan in het gratis voorbeeld op Amazon bekijken.

Er is een Facebook-pagina voor Inception and Philosophy en zoals het een boek over een film betaamt, is er ook een trailer voor gemaakt:

Heb je Inception gezien, of ben je gewoon benieuwd naar het boek? Vertel het in een reactie en maak kans op een gratis exemplaar. Meedoen kan tot en met zondag 6 november; op maandag 7 november maak ik de winnaar van het boek bekend.

Gelijkaardige berichten:

Facebooktwitterredditpinteresttumblrmail

10 Reacties

 1. rebecca vercoutere

  Allereerst proficiat met de publicatie! Ik zou graag het boek winnen, omdat ik gewoonweg ontzettend van boeken hou en ik altijd benieuwd ben naar nieuwe boeken : hoe is het geschreven, wat steekt er in qua verhaal, hoe voel ik me erbij? Ieder boek is uniek en ieder boek heeft altijd mijn volle aandacht, dus ja, ik ben ontzettend nieuwsgierig om dit boek ook eens te lezen!

  Reageren
 2. Gunther

  een van de betere films die ik de laatste tijd gezien heb. ondertussen heb ik hem al 3 x bekeken en de laatse x was in blue ray kwaliteit. De special effects zijn echt heeel goed

  Reageren
 3. ronald van de vijver

  bangelijke goeie film maar het boek is altijd anders dus zou ik wel willen lezen

  Reageren
 4. theo vanharen

  Niet gemakkelijk, van boek naar film. Zwijg stil van film naar boek…
  Eerlijk gezegd, boek-film ervaring was reeds voor maar 50% meegevallen.
  Film-boek nog nooit ervaren. Ben wel benieuwd.
  Laat het je weten.

  Theo

  Reageren
 5. van de velde bart

  Beestig goede film , zelfs een van de weinige filmen die bij een tweede keer kijken nog enkele verrassingen toont …

  Reageren
 6. Marlot

  Ik wil het boek winnen… gewoon omdat ik nieuwsgierig en leesgierig ben!

  Reageren
 7. Evelyn

  Hallo,
  Eerst en vooral gefeliciteerd met je boek! Ik ben er in ieder geval razend benieuwd naar.

  Inception vond ik best een goede film. Spannend en onvoorspelbaar tot op het einde. Een beetje bizar zelfs maar daar hou ik van.

  Ik zou graag het boek winnen om eens terug te keren in de droomwereld die men in inception gecreëerd heeft. Cobb die moet vechten om te leven. Hoewel het SF is, vandaag de dag moeten mensen letterlijk vechten om te leven!

  Reageren
 8. IENIMIENI

  WINTERTIJD = LEESTIJD

  Reageren
 9. ARLETTE TELEN

  Dag Sylvia,
  Weer fantastisch!
  Proficiat! Het zou heeeel leuk zijn als ik het boek zou winnen, vooral omdat jij het eerste hoofdstuk hebt geschreven.
  groetjes, Arlette

  Reageren
 10. Pingback: Inception en filosofie » Sylvia's blog

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

14 + = 16