Je moet niet alles geloven wat je leest

De stelling van vandaag is: “Je moet niet alles geloven wat je leest.” Inspiratie hiervoor vond ik op onderstaand etiket op het broodje dat ik deze voormiddag in Antwerpen kocht, als lunch voor de lange reis naar Groningen. Ik zei toch al dat ik alles lees, inclusief wat er op de doos ontbijtgranen staat? ;-)

Dit was mijn lunch.

Oud brood.

Als we dit etiket mogen geloven, was mijn broodje al meer dan tien jaar oud geleden bereid. Ofwel is de diepvries van de Pano een wonder der techniek (want het broodje smaakte als nieuw) en is hun logistieke planning hun tijd ver vooruit, ofwel is hun etiketeercomputer daar juist voor het weekend gecrasht en hebben ze datum nog niet opnieuw ingesteld.

Andere speculatieve verklaringen zijn natuurlijk altijd welkom in de commentaren. :-)

Gelijkaardige berichten:

Facebooktwitterredditpinteresttumblrmail

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

13 − 7 =