The Hunger Games nagespeeld met paaseitjes

Naar de film gaan voor Pasen kan ernstige gevolgen hebben.

Naar de film gaan vóór Pasen kan ernstige gevolgen hebben.

Moet ik het verhaal achter deze fotocompositie hier echt uit de doeken doen?

Wel, ik schreef toch al dat we naar “The Hunger Games” zouden gaan kijken? En dat het daarna Pasen was, heeft u ook gemerkt? Als ik eenmaal weet wat er in gevulde paaseitjes zit en ik vind die vulling erg lekker, leg ik er al eens eentje opzij. Dat beeld deed Danny denken aan “The Hunger Games“, want… [spoiler] die met de gekleurde papiertjes overleven het langst.[/spoiler]

Arme paaseitjes!

Aanvulling (12 april 2012):

Serieuze mensen zouden zoiets niet posten – die doen gewoon een statistische analyse van de overlevingskansen in de film! Alhoewel, echt serieuze wetenschapsblogs schrijven vandaag natuurlijk over de nieuwe aanwijzingen over Majorana-fermionen van een groep aan de TU Delft.

Aanvulling (16 april 2012):

Ook in Wired staat er een artikel over kansrekening en speltheorie in The Hunger Games.

Gelijkaardige berichten:

Facebooktwitterredditpinteresttumblrmail

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

7 + 2 =