Inception en filosofie

Het boek Inception & Philosophy, waarvoor ik het eerste hoofdstuk schreef, wordt eind 2011 verwacht.Ik ben mijn koffer aan het pakken om op congres te vertrekken. Hopelijk heb ik volgende week tijd voor een live-verslag uit de arena van de formele filosofie! Vandaag echter moet ik het houden bij een zeer kort berichtje.

Als je een filosofische bespiegeling schrijft over een Hollywood-film, dan doe je dat niet om collegafilosofen te imponeren, maar dan hoop je dat fans van de film via je bijdrage ook geïnteresseerd raken in filosofie. Daarom ben ik blij dat het einde van mijn hoofdstuk in “Inception & Philosophycirculeert op Tumblr.

Gelijkaardige berichten:

Facebooktwitterredditpinteresttumblrmail

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

÷ 1 = 3