Verjaardag

Happy birthday, dear blog!Eerder deze maand werd ik 100 000 jaar oud (in binair dan toch), maar vandaag is het mijn blog dat een verjaardagstaartje verdient met daarop 1 kaarsje (zowel in binair als decimaal).

Naar aanleiding van het afronden van mijn tweede doctoraat vorig jaar op 2 mei trakteerde ik mezelf op een eigen domeinnaam en op 30 mei 2011 zette ik mijn eerste blogpost aller tijden online. Ik koos voor de blogsoftware van WordPress, omdat die gratis is, geschikt voor beginners en toch zeer flexibel. Daar ben ik nog steeds erg tevreden over.

Intussen telt dit blog meer dan honderd gepubliceerde berichten en nog een twintigtal posts waar ik eens aan begonnen ben, maar die ik nog moet afwerken. Het lijkt er dus op dat dit blog met het uitblazen van het eerste kaarsje nog niet aan zijn laatste adem toe is. Je kunt hier dus ook in de toekomst nieuwe stukjes onderzoek komen lezen. Tot binnenkort!

Gelijkaardige berichten:

Facebooktwitterredditpinteresttumblrmail

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

+ 55 = 63