Mama-blog

Baby.Ja, het is hier rustig de laatste dagen. Tijdens dit kraamverlof is mijn aandacht natuurlijk vooral toegespitst op ons kleintje. Omdat ik er hier geen mama-blog van wil maken, geldt voorlopig dus: geen nieuws is goed nieuws.

Intussen ben ik blij dat er op internet zo veel informatie te vinden is over hoe baby’s zich ontwikkelen, zodat ik nooit lang blijf zitten met twijfels van het type “Is dit normaal?”. En als ik even tijd heb, lees ik zelf wél graag zo’n mama-blog: het is fijn om te weten dat er nog mensen zijn die tegen precies dezelfde twijfels aanlopen en hoe zij het dan oplossen.

Deze drie mama-blogs staan tussen mijn Favorieten:

  • Diapers and the City.  Geschreven door een mama die met een baby en een iets ouder kindje faciliteiten in Gent uittest. We hebben precies dezelfde thermos in huis. :-)
  • Tales from the crib. Sinds lilith een zoontje heeft (van nu vijf maanden), gaat haar blog hoofdzakelijk over het leven samen met hem. Niet enkel de praktische kant, maar ook de kleine dagelijkse dingen en hoe het voelt om mama te zijn.
  • Kerygma. De stukjes die i. schrijft over haar kleuter-dochtertje doen me al reikhalzend uitkijken naar wat er ons nog allemaal te wachten staat de komende jaren. Ik verwacht namelijk ook dat omgaan met een al iets groter kindje me beter zal liggen dan de baby-fase. (Al moet ik daar meteen aan toevoegen dat het zorgen voor onze baby eigenlijk niet zo moeilijk is als ik op voorhand had gedacht!)

Andere tips voor mama- of papa-blogs zijn welkom.

Gelijkaardige berichten:

Facebooktwitterredditpinteresttumblrmail

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

40 − 39 =