Dit blog is twee jaar

Happy birthday, dear blog!Eerder deze maand werd ik 100 001 jaar oud (in binair dan toch), maar vandaag is het mijn blog dat een verjaardagstaartje verdient met daarop 10 kaarsje (ook in binair dan).

Hoe het begon: naar aanleiding van het afronden van mijn tweede doctoraat op 2 mei 2011 trakteerde ik mezelf op een eigen domeinnaam en op 30 mei 2011 zette ik mijn eerste blogpost aller tijden online. Ik koos voor de blogsoftware van WordPress, omdat die gratis is, geschikt voor beginners en toch zeer flexibel. Daar ben ik nog steeds erg tevreden over.

In die twee jaar werd mijn blog één keer gehackt. Dat was een spannende ontdekking, maar gelukkig was het snel weer opgekuist. Ik wist niet goed of ik ongelukkig moest zijn of trots dat mijn blog deze stap naar volwassenheid had gezet. In elk geval bekijk ik sindsdien al eens vaker de error-logs. ;-)

Intussen telt dit blog honderdtachtig gepubliceerde berichten en nog een twintigtal concepten, die ik nog moet afwerken. Het lijkt er dus op dat dit blog ook met het uitblazen van het tweede kaarsje nog niet aan zijn laatste adem toe is. Je kunt hier dus ook in de toekomst nieuwe stukjes onderzoek komen lezen. Tot binnenkort!

Gelijkaardige berichten:

Facebooktwitterredditpinteresttumblrmail

3 Reacties

 1. PJ Swinkels

  Tot binnenkort (hopelijk). Ik begin je nu echt te missen, Sylvia.

  Simon

  Reageren
 2. Sylvia Wenmackers (Auteur bericht)

  Dag Simon,
  hectisch vat het zelfs niet meer samen en dan schiet het bloggen erbij in. Ik mis mijn blogtijd ook, maar ik heb nog twee weken in hoogste versnelling te gaan en daarna hopelijk weer wat meer adem-, denk- en blogruimte. :-)
  Speciaal vanwege jouw bericht heb ik trouwens een efforke gedaan en daarnet mijn recentste Eos-column alvast online gezet.

  Reageren
 3. Pingback: Jaaroverzicht 2013 » Sylvia's blog

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

9 × = 27